Una altra manera de fer turisme en un correbars.

Sant Jaume d’Enveja i Deltebre acullen el cap de setmana del 17 i 18 d’abril la vuitena edició del certamen “12 Hores de Cançó improvisada a l’Ebre”, una trobada de glossadors procedents de diferents territoris catalanoparlants que ja s’ha celebrat amb èxit en anys anteriors a Sabadell, Palma, Ferreries, Berga, València i Manacor. La cançó improvisada utilitza melodies tradicionals com els garrotins, les albades, les nyacres, la glossa mallorquina o les jotes per improvisar textos, en una competició d’enginy entre els cantants. El certamen s’inicia el dia 17 a la Plaça Mn.Zapater de Deltebre amb la mostra de cantadors de ronda de les Terres de l’Ebre i el dia 18 consisteix en un correbars, amb dinar i sopar amb cant improvisat (els tiquets dels àpats es poden reservar a www.cordecarxofa.cat).
El Delta és una zona de gran tradició en el gènere de la jota, tant ballada com cantada i improvisada. Dels pobles de la zona han sortit grans cantadors. El certamen està organitzat per l’associació cultural Cor de Carxofa, que promou el cant improvisat, i els ajuntaments de Deltebre i Sant Jaume. Comença el divendres 17 d’abril amb una trobada de cantadors de ronda de les Terres del Ebre.

El certamen va ser un èxit a Sabadell l’any passat (http://elvapordiari.cat/29/03/2014/la-farandula/les-12-hores-de-canco-improvisada-aterren-a-sabadell/).

Si pensa vindre a la Mostra, consulti la disponibilitat dels nostres cinc apartaments My Birding Holiday (www.mybirdingholiday.com), al centre de Sant Jaume, amb capacitat per allotjar de 4 a 7 persones.

Mostra de Cançó Improvisada al Delta de l’Ebre
Tagged on: